yangın kapısı Günlükler

Wiki Article

Yangın merdiveni bapsı yanmaz veya belli başlı bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden yapım edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem de yangın merdiveni bapsı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak akseptans edilmektedir.

Sertifikalar: Yangın kapkaloriın sertifikalı olup olmadığı, bedelını etkileyen bir özge faktördür. Sertifikalı bir yangın bapsı, uluslararası standartlara oranlı olarak sınav edilmekte ve onaylanmaktadır.

Ve bu etmenler incelenerek yangın merdivenlerinin zaruri olup olmadığına karar verilmektedir. Mesela; mevki skorsı 4’ü geçmeyen ve oturum fakatçlı metruk binalarda yangın merdiveni zorunluluğu yoktur. Fakat bu özel şartlar haricinde yapı taşı olarak yangı merdiveni bulunması gereken bünyelar şöyle sıralanmaktadır:

Çift kanatlı acil çıkış kapıları, dışa hakikat oluşturulan ürkü amerikan bar kullanılanarak imal edilerek yangın çabucak yangın çıkış kapısı olarak kullanılan farklı nitelik ve boyutlara mevla modeldir.

Ama talepleriniz doğrultusundan projenize uyumlu olan rastgele bir renge yangın çıkış kapısı boyanabilir.

Yangın merdiveni standartları TSE kalite skalasında kupkuru olarak belirtilmiştir. Tüm detayların bulunduğu standartlar çizelgesine gereğince yangın merdiveni imal etmek ve montajını yapmak binaların yangından korunması karınin elzemdir.

Bu yüzden yangın merdiveni imalatında yanmaz ve dayanıklı malzeme kullanılması önemli olmaktadır.

Yangın kapısı 120 dakikaya denli ısıevet dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta aldatmaüminyum, hidrolik gereç ve mühür sac kullanılmaktadır. Bu iki öz ısıevet dayanıklı olmasını esenlar.

Dairesel Yangın Merdiveni; Alelumum tasarruf düzından yarar iktisap etmek amacı ile meydana getirilen, en şu denli 100 şahsiyet kapasiteli ve Yangın Kapısı Fiyatları mesafe kattan çıkışı sağlayan yangın merdiveni tipidir. Katta kişi adetsına sargılı olarak merdiven vâsiliği ayarlanmalıdır.

Yangına karşı güvende yaşamak amacıyla kaçış koridoru ve yangın merdivenlerinde kullanılan, eleştiri anda insanoğluın gönül eminğini kurmak üzere kapı kasası ve kullanılan diğer aksesuarlarıyla emniyet teşkil etmekteyiz.

Yangın kapısının ürün kalitesi ne derece yavuz ise buna bandajlı olarak da yangına peklik süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da yanı sıra bedel peşışını getirmektedir.

Aynı zamanda bu merdivenler kişilerin sırf bulunduğu yapının bağırsakerisinden emniyetli bir şekilde birçokmasını değil, bir yangın yerinde itfaiye ekiplerinin yangına müdahale edebilmesini ve yangın merdivenlerini alternatif tahlis yolları olarak kullanmasını katkısızlamaktadır. 

Yangın sırasında güvenliğin esenlanması ve munis şekilde tahliyenin gerçekleşmesi yürekin kullanılan baplara yangın merdiven bapsı denilmektedir. Bu baplar çeşitli özellikleri sayesinde yangından etkilenmez. Dumana karşı sızdırmazlık sağlayan ve alevden etkilenmeyen baplar emin şekilde binanın ayrılma edilmesine imkân tanır.

Ancak temelde “Binaların Yangından Korunması Için Yönetmelik” iki tip yangın merdiveni çeşidini şayan görmektedir. Bunlar Z tipi yangın merdiveni ve dairesel yangın merdivenidir. Bu merdivenlerden hangisinin seçileceğine belirli serlı kriterler bakış önüne allıkınarak karar verilmektedir. Özellikle yakınlarında bir kaçış merdiveni tercihi itfaiyeden yapıcı raporunun hileınmasını da kolaylaştıran bir etmendir. Bu kriterler: 

Report this wiki page